Wat is Billtobox?

Billtobox is dé digitale link tussen accountants en ondernemers die zorgt voor minder administratie en meer tijd.

Door een koppeling tussen ons platform en Billtobox op te zetten kan je facturen automatisch verzenden naar Billtobox.

Om te connecteren met Billtobox moet je eerst een account bij Billtobox aanvragen, dit regel je best via jouw boekhouder.

Het instellen van een integratie is enkel mogelijk met een Pro abonnement of hoger.

Connectie

De koppeling tussen onze software en Billtobox verloopt via e-mail. Vraag het e-mailadres en onderwerp op die je hiervoor dient in te stellen bij Billtobox en stel deze in bij “Instellingen” > “E-mail instellingen” in jouw account op ons platform.

Het e-mailadres en onderwerp bij Billtobox kan je opvragen via:

Ga in Billtobox naar je Instellingen

Klik op verkoopfacturen

Klik op email

Zet Accepteer de documenten automatisch als ze afkomstig zijn van de lijst van vertrouwde e-mails op ON

Kopieer “E-mail” en “Onderwerp” en stel deze in als respectievelijk “E-mailadres boekhouder” en “Onderwerp boekhouder” bij de “E-mail instellingen” op EenvoudigFactureren.

Voer bij geautoriseerde e-mailadressen het e-mailadres in dat je gebruikt om facturen te verzenden vanuit vanuit ons systeem. Dit e-mailadres kan je in onze software terugvinden bij “Instellingen” > “E-mail instellingen”.

Als je een doorzendadres gebruikt kan dit bijv. zijn “mijnbedrijf@fw.eenvoudigfactureren.be”.

Zie ook op de help-pagina’s van Billtobox: Hoe kan ik een verkoopfactuur via e-mail importeren?