IxorDocs, dé slimme documentverwerker, cloud based en AI powered.

IxorDocs is een gecertificeerd Peppol Access Point. IxorDocs bied je verschillende oplossingen aan om je facturen en creditnota’s te verzenden naar de overheid of naar andere bedrijven die aangesloten zijn op het Peppol-netwerk.

Met IxorDocs kan je zowel facturen verzenden als ontvangen via PEPPOL. Door in onze software een koppeling met IxorDocs in te stellen kan je rechtstreeks verkoopfacturen verzenden naar jouw klanten. Ontvangen van facturen kan via het portaal op IxorDocs.

Om vanuit ons programma met IxorDocs facturen te verzenden naar jouw klanten betaal je een vaste kost per verzonden factuur. Deze kost bedraagt € 0,59 per verzonden factuur via IxorDocs. Hiervoor kan je bij ons op voorhand krediet aankopen.

Om te connecteren met IxorDocs kan je vanuit ons programma een nieuwe account bij IxorDocs aanvragen.

Het instellen van een integratie is enkel mogelijk met een Professional-pakket of hoger.

Connecteren

Een koppeling opzetten en/of een nieuwe IxorDocs-account openen kan langs “Koppelingen” > “IxorDocs” > “Koppeling opzetten”. Deze actie hoef je slechts 1x uit te voeren.

Heb je nog geen IxorDocs-account, kies dan de optie “Maak een nieuwe account bij IxorDocs aan” en klik op “Naar IxorDocs”.

Je wordt doorverwezen naar de website van IxorDocs waar je een nieuw account kan openen.

Heb je een niet-Belgische onderneming? Neem dan contact op met een van onze helpdesk medewerkers om een IxorDocs-account aan te maken.

Je ontvangt nog een e-mail van IxorDocs om jouw e-mailadres te bevestigen.

Na registratie van jouw nieuwe IxorDocs-account ga je in onze software terug naar “Koppelingen” > “IxorDocs” > “Koppeling opzetten” om de IxorDocs-account te verbinden met jouw account op EenvoudigFactureren.

Kies ditmaal de optie “Ik heb reeds een account bij IxorDocs” en klik op “Volgende”. Vul de bedrijfsgegevens in die je bij de registratie van uw IxorDocs-account hebt ingevuld en klik opnieuw op “Volgende”.

De activatie van jouw account op onze software wordt opgestart en zal over enkele dagen automatisch geactiveerd worden. Vanaf dan kan je rechtstreeks facturen verzenden over PEPPOL vanuit ons programma.

Krediet aankopen

Per verzonden factuur via IxorDocs wordt een vaste kost van € 0,59 (excl. BTW) aangerekend. Hiervoor kan je op voorhand krediet aankopen op jouw account via onze software.

Heb je onvoldoende krediet om een factuur via PEPPOL te verzenden dan zal je hiervan bij het verzenden een melding ontvangen en kan je onmiddellijk krediet toevoegen aan jouw account.

Om krediet toe te voegen ga je naar de account-pagina. Om de account-pagina te openen klik je in het menu rechtsboven op jouw account.

Klik op “Krediet toevoegen” om jouw krediet aan te vullen.

Doorloop de wizard om uw krediet aan te vullen. Betaling kan online via Bancontact of iDeal worden uitgevoerd.