Er zijn verschillende koppelingen beschikbaar om rechtstreeks te koppelen met de boekhoudsoftware van je boekhouder. Voldoet dit niet dan kan je de koppeling ook via e-mail opzetten. Maak hiervoor gebruik van de koppeling 'Mailbox Boekhouding'.

Deze koppeling stelt je boekhouder in staat om je facturen handmatig of automatisch te ontvangen, afhankelijk van je voorkeuren.

Koppeling opzetten met de Mailbox Boekhouding

Om de koppeling op te zetten, ga je naar jouw account, selecteer je Koppelingen  > boekhouding en activeer je de knop bij Mailbox boekhouding.

Je wordt doorgestuurd naar de configuratiepagina van de koppeling. Vul bij stap 2 en 3 het e-mailadres van je boekhouding in. Gebruik het onderwerp alleen als je boekhouder een specifiek onderwerp opgeeft, aangezien sommige boekhouders met onderwerpen werken die door hun software automatisch worden herkend.

Je zult ook merken dat er een optie is voor 'Automatisch verzenden naar boekhouding'. Het is aan te raden om deze functie in te stellen om je administratieve taken te automatiseren en achterstanden te voorkomen. Op deze manier wordt je facturatie automatisch verzonden zonder extra handmatige handelingen.

In het onderdeel Facturen en Aankoopfacturen vind je een nieuwe knop "Boekhouding" terug om de verzending naar de boekhouding uit te voeren als je de automatische verzending niet werd geactiveerd.