Wat is Outsmart?

OutSmart is dé digitale alles-in-één oplossing voor het succesvol managen van je buitendienst. Digitale werkbonnen van offerte tot factuur. OutSmart fungeert als jouw digitale gereedschapskoffer. Plan opdrachten in je web-account en voer de opdrachten uit in de App. Met handtekening van de klant. Zo krijg je grip op je organisatie, bespaar je kosten en verhoog je de omzet.

Outsmart, paperless, easy to set-up

OutSmart bestaat uit twee onderdelen: een webportaal (backoffice) dewelke gebruikt zal worden door de mensen op kantoor en de app op het mobiele device voor de buitendienstmedewerker. De medewerkers die met het webportaal werken kunnen hier werkbonnen aanmaken en inplannen voor de buitendienstmedewerkers. Daarnaast is het mogelijk om het portaal helemaal naar eigen wens in te stellen. Voor de buitendienst is er een app ontwikkeld voor zowel iOS als Android. Geplande werkbonnen in het webportaal kunnen eenvoudig opgehaald worden in de app. In de app kan hij/zij allerlei zaken omtrent de uitgevoerde werkzaamheden aangeven. Denk hierbij aan reis- en werktijden, gebruikte materialen en notities. Wanneer de bon compleet is kan deze verzonden worden naar de backoffice.

Door vanuit OutSmart een koppeling naar ons platform op te zetten kan je jouw producten en klanten synchroniseren en rechtstreeks facturen aanmaken.

De koppeling met OutSmart betreft een externe koppeling. De koppeling maak je dus vanuit OutSmart naar ons platform.

Meer informatie hoe je de koppeling opzet, vind je dan ook terug op de website van OutSmart:

OutSmart bestaat uit twee onderdelen: een webportaal (backoffice) dewelke gebruikt zal worden door de mensen op kantoor en de app op het mobiele device voor de buitendienstmedewerker. De medewerkers die met het webportaal werken kunnen hier werkbonnen aanmaken en inplannen voor de buitendienstmedewerkers. Daarnaast is het mogelijk om het portaal helemaal naar eigen wens in te stellen. Voor de buitendienst is er een app ontwikkeld voor zowel iOS als Android. Geplande werkbonnen in het webportaal kunnen eenvoudig opgehaald worden in de app. In de app kan hij/zij allerlei zaken omtrent de uitgevoerde werkzaamheden aangeven. Denk hierbij aan reis- en werktijden, gebruikte materialen en notities. Wanneer de bon compleet is kan deze verzonden worden naar de backoffice.

Door vanuit OutSmart een koppeling naar onze software op te zetten kan je jouw producten en klanten synchroniseren en rechtstreeks facturen aanmaken.

De koppeling met OutSmart betreft een externe koppeling. De koppeling maakt je dus vanuit OutSmart naar onze software.

Meer informatie hoe je de koppeling opzet, vind je dan ook terug op de website van Outsmart-integraties

Je kan OutSmart nu een maand lang gratis proberen. Zo kan je testen hoe digitale werkbonnen werken, en of OutSmart bij je past.