Om de connectie met CodaBox op te zetten heb je een CodaBox account nodig. Mocht je deze nog niet hebben kan je dit aanvragen via CodaBox of jouw boekhouder.

Eénmaal je een CodaBox-account hebt, kan je de koppeling opzetten langs “Koppelingen” > “CodaBox” > “Koppeling opzetten”.

Deze connectie hoef je slechts 1x uit te voeren. Vul het BTW-nummer in van jouw onderneming waarvoor je een CodaBox-account hebt.

Eénmaal het BTW-nummer werd ingegeven en jij op ‘Aanvragen’ klikt wordt er toegang tot jouw CodaBox-account gevraagd.

Je zal nu een e-mail van CodaBox ontvangen met hierin de toegangscode (of TOKEN) die je op de volgende pagina kan ingeven.

Indien jouw CodaBox-account niet correct werd opgezet zal je hiervan een foutmelding krijgen. In dit geval kan je contact opnemen met ons of met CodaBox.

Nadat er succesvol een connectie werd opgezet kan je bankverrichtingen importeren of facturen doorsturen naar jouw boekhouder.