Heb je een webshop en zoek je nog een online facturatietool waarmee je gemakkelijk al jouw bestellingen kan koppelen, bestelbonnen kan aanmaken of facturen kan versturen? Of ben je een dropshipper en werk je al met Amazon of Bol.com?

Ja? Super! Wij helpen jouw verkopen een boost te geven!

Koppel gemakkelijk met Lightspeed, Bol.com, Shopify, Magento, Amazon en nog veel meer online shops en transformeer al jouw bestellingen in facturen.

Om een koppeling op te zetten maak je een account bij Webwinkelfacturen.nl. Een nieuwe account bij Webwinkelfacturen.nl is de eerste 30 dagen volledig gratis zodat je de koppeling vrijblijvend kunt uitproberen.

Hieronder een overzicht met de mogelijke webwinkelsystemen:

De koppeling is rechtstreeks beschikbaar via de koppelingen-pagina.

Verbinden met Webwinkelfacturen.nl

Tip: Er kan via webwinkelfacturen.nl 1 webshop aan jouw account worden gekoppeld. Heb je meerdere webshops dan zul je per webshop een afzonderlijke account moeten gebruiken.

1. Activeer eerst de koppeling 'Webwinkelfacturen.nl' via de blauwe knop 'Koppeling opzetten'.
2. Nog geen account bij Webwinkelfacturen.nl? Maak er eerst een aan via de rode knop 'nieuw account aanmaken'.

3. Selecteer tenslotte jouw type webshop (Shopify, OpenCart, PrestaShop, Lightspeed, Magento, CCV Shop, Amazon, Bol.com, Ecwid, JouwWeb, KMO Shops, Mijnwebwinkel of WooCommerce) en ga 'naar webwinkelfacturen.nl'

Je wordt nu doorverwezen naar de website van Webwinkelfacturen.nl. Geef jouw gegevens op en meld je aan.

Opgelet:
Het beheer van jouw webshop wordt apart verrekend via jouw webshopbeheerder. De koppeling met Webwinkelfacturen zal jou eveneens maandelijks worden gefactureerd. Voor prijzen, consulteer deze pagina. (eerste 30 dagen zijn gratis vrijblijvend uit te proberen)

4. Check vervolgens jouw inbox en vind daar de activatiemail van Webwinkelfacturen.

Je kunt nu de koppeling tussen Webwinkelfacturen en jouw webshop maken. Instructies hoe je deze koppeling maakt kun je terugvinden via Webwinkelfacturen. Ook van ons ontvang je nog een mail met de nodige gegevens om de koppeling vanuit onze tool te vervolledigen.

5. Keer vervolgens opnieuw naar de koppeling 'Webwinkelfacturen.nl' en klik op 'volgende'. Vul het ID en de toegangscode in die je terugvindt in de mail die je eerder van ons ontving (check ook spam en andere mailboxen) en druk op 'connecteren'.

Onze tool is nu geconnecteerd met jouw webshop via Webwinkelfacturen.nl

Daarna zal je nog enkele gegevens moeten invullen om de activatie te vervolledigen.

✔️Selecteer de webshop die je koppelde
✔️Nieuwe facturen automatisch verzenden naar de klant

✔️Bestaande klanten (bv adhv een BTW-nr) opzoeken die al in onze tool zijn aangemaakt en zo te voorkomen dat deze geen twee keer worden aangemaakt

✔️Klantennummer overnemen uit de webshop

6. Klik als laatste op 'activeren' om de koppeling te finaliseren.

Alle bestellingen vanuit jouw webshop worden vanaf nu ingelezen in onze software, hiervoor hoef je verder geen stappen meer te ondernemen. Er kan een vertraging tot anderhalf uur optreden voordat de bestelling als factuur ingelezen wordt.

Wanneer je nu naar de' 'facturen' gaat, zal je zien dat indien je 'Magento' hebt geselecteerd, een extra knop verschijnt om bestelling vlugger manueel op te halen.