Hoe importeer ik een klantenlijst?

Om een klantenlijst te importeren vanuit Excel, ga dan naar 'klanten' > 'meer acties' en kies daar 'importeren uit Excel' en selecteer het bestand.

De klantenlijst *kan nu worden ingelezen via Excel.
*Merk ook op dat je onderaan nog enkele opties kan aanzetten.

*Gegevens van de kolommen aanpassen of lijnen verwijderen? Pas aan via het dropdown menu via de gele velden.

Wist je dat...

Bij het opladen van jouw klanten je er ook voor kan zorgen om de klanten al dan niet alfabetisch te rangschikken en automatisch een klantennummering toe te voegen?

Ga hiervoor naar klanten > meer acties > instellingen >  standaard sortering >recente activiteit of alfabetisch en vink 'automatisch klantennummer toevoegen tijdens aanmaken klant' aan.

Wil je weten hoe een klantenlijst moet worden opgebouwd? Bekijk dan de bijlage onderaan deze pagina.